Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gözler metro şantiyesine tahsis edilen Fındıklı Parkı’nda

Beşiktaş Kabataş sahilinde bulunan Fındıklı Parkı’nın bir kısmı geçtiğimiz günlerde şantiye sahası yapılmak üzere Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu’na tahsis edildi ve park demir çubuklarla çevrelendi. Park arazisinin 2 yıl sürecek metro inşaatı nedeniyle kapatılacağını belirten şantiye yetkilileri ise alanda bulunan ağaçların da başka yere taşınacağını ifade etti.

Bu sabah Mimarlar Odası parkta “Fındıklı Parkı Şantiye Alanı Olamaz!” başlığı ile basın açıklaması yaptı. Mücella Yapıcı’nın okuduğu açıklama İstanbul Kent Savunması (@KentSavunmasi) adlı Periscope hesabından canlı yayınlandı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.