Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

New York’un merkezinde patlama: 29 yaralı (Periscope yayını)

Cumartesi akşamı New York’un ünlü Manhattan bölgesinde, yerel saat ile 21:00 sularında (TSİ 04:00) büyük bir patlama meydana geldi. Renkli sosyal dokusu ve gece hayatıyla tanınan Chelsea mahallesinde meydana gelen patlama sonucu 29 kişi yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı belirtiliyor.

New York polisi, geniş bir alanda hissedilen patlamanın gaz kaçağından kaynaklanmadığını ve nedenini halen araştırdıklarını açıkladı. ABD medyası, bir çöp konteynerinde patlayan bombadan şüphelenildiğini yazıyor. Diğer taraftan, New York polisi anti-terör birimi müdürü James R. Waters, Twitter’dan paylaştığı fotoğraf bomba ihtimalini güçlendiriyor.

Video patlamadan sonra yapılan Periscope yayınlarından ve amatör kayıtlardan derlenmiştir.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.