Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Donald Trump, Hillary Clinton’ın doping testinden geçmesini istedi

ABD’de başkanlık seçimlerine 24 gün kala Donald Trump’tan sıradışı bir hamle geldi. Geçtiğimiz günlerde 2005’e ait cinsiyetçi bir videosunun sızdırılması ve Trump’ın tacizine uğradıklarını iddia eden 9 kadının ABD medyasına konuşmasıyla sarsılan Cumhuriyetçilerin adayı, rakibi Hillary Clinton’ın ilaç ile “pompalandığını” ve bu sayede ayakta durabildiğini iddia etti. Geçtiğimiz hafta yapılan açık oturumda bunun çok net anlaşıldığını söyleyen Trump, Clinton’ın oturum sonunda arabasına yürümekte zorlandığını savundu. Başkanlık seçimindeki rekabeti sporcu rekabetine benzeten Trump, gelecek hafta yapılacak üçüncü açık oturumdan önce Clinton’a doping testi yapılması gerektiğini ve kendisinin test yaptırmaya hazır olduğunu açıkladı.

Clinton’ın hasta olduğunu yönünde iddialar ABD medyasında sıkça dillendirilirken, Demokratların adayı geçtiğimiz ay New York’ta yapılan 11 Eylül anma törenleri sırasında aniden rahatsızlanmış ve töreni terk etmek zorunda kalmıştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.