Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Cittaslow’a Türkiye’den 15. Aday: Köyceğiz

Cittaslow standartlarını yakalamaya çalışan şehirlerin sayısı artıyor. Şehirlerin daha sakin, daha yaşanabilir, sürdürülebilir olmasını hedefleyen Uluslararası Belediyeler Birliği Cittaslow’a Türkiye’den katılan Seferihisar, Uzundere ve Gerze gibi 14 şehirden sonra Köyceğiz de yavaş şehir olma yolunda.

koycegiz-kordon-boyu

Cittaslow’un ne olduğunu ve Köyceğiz’in durumunu Cittaslow Uluslararası Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda İzmir Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’le konuştuk:

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/334730525″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Tunç Soyer
İzmir, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer

 

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.