Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

IŞİD üyesinin polis memurunu bıçaklama haberine yayın yasağı getirildi

İstanbul Emniyet müdürlüğü’nde IŞİD üyesi olduğu şüphesi ile gözaltına alınan bir kişi, bir polis memurunu bıçakladı. Saldırgan olay yerinde  yerinde öldürüldü. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ‘olayın aydınlatılmasını ve şüphelilerin yakalanmasını engelleme riski oluşturduğu’ gerekçesiyle ilgili haberlere yayın yasağı getirdi.

1029679906iş

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, IŞİD’e yönelik operasyonda, bombalı eylem hazırlığında olduğu iddia edilen bir kişiyi yakaladı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan Caddesi’ndeki binasına getirilen şüpheli, kendisini nezarethaneye götüren polis memuru Sinan Acar’a bıçakla saldırdı.

Saldırıda polis memuru ağır yaralandı. Olay sırasında çevrede bulunan polisler şüpheliyi vurarak öldürdü. Polis memuru Sinan Acar ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Canlı bomba şüphesi ile gözaltına alınan şahsın bıçağı emniyetin içine nasıl soktuğu, gözaltına alınmadan önce üzerinin yeterince aranıp aranmadığı ise bilinmiyor. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.