Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mülkiyeliler Birliği’nin Vefik Kitapçıgil Kamu Hizmeti Ödülü Medyascope TV’ye

Mülkiyeliler Birliği İstanbul Şubesi, her yıl verdiği Vefik Kitapçıgil Kamu Hizmeti Ödülü’ne bu sene Medyascope TV’yi layık gördü. Mülkiyeliler Birliği İstanbul Şubesi ödülün Medyascope TV’ye verilmesini şöyle gerekçelendirdi:

“Gazeteciliğin öneminin arttığı bir dönemde, sansür ve oto sansürden uzak, özgür, bağımsız, sivil, çoğulcu bir medya platformu yaratması;

Ana akım medyada yer bulamayan konu ve konuklarıyla sadece yazı değil video ağırlıklı orijinal içerik üretme başarısı nedenleri ile Medyascope.tv 2017 yılı Vefik Kitapçıgil Kamu Hizmet Ödülü`ne layık görülmüştür.”

Vefik Kitapçıgil Kamu Hizmeti Ödülünü son yıllarda alan isimlerden bazıları: Prof. Dr. İlber Ortaylı, Prof. Dr. Nermin Abadan Unat, Prof. Dr. Yalçın Karatepe, Ömer Madra ve geçen yıl Cumhuriyet Gazetesi.

Vefik Kitapçıgil Kamu Hizmet Ödülü'nü Medyascope TV Genel Yayın Yönetmeni Ruşen Çakır aldı
Vefik Kitapçıgil Kamu Hizmet Ödülü’nü Medyascope TV Genel Yayın Yönetmeni Ruşen Çakır aldı

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.