Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sabancı Üniversitesi’nden Kadınlar Günü etkinliği: Sanat ve Beden Üzerine Bir Konuşma

Yapı Kredi Kültür Sanat Loca’da geçtiğimiz Cumartesi, ‘Mekân, İmkân, İfade: Sanat ve Beden Üzerine Bir Konuşma’ adlı bir etkinlik düzenlendi.

‘Yasemin Özcan’ın, Flanöz’ün Kalbi’ adlı sunumuyla başlayan ve Nora Taşçıyan’ın moderatörlüğünde devam eden etkinlikte, Tuğçe Tuna, Melisa Önel, Nihat Karataşlı ve Huo Rf (Ümit Özdoğan) konuşmacı olarak yer aldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü  vesilesiyle Sabancı Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Mükemmeliyet Merkezi’nin öncülüğünde düzenlenen paneli, Medyascope.tv olarak izledik ve konuşmacılardan Özcan, Tuna ve Önel ile panelin kendileri için ifade ettiği anlamı ve bugün Türkiye’de performans sanatını icra etmenin zorluklarını konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.