Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Dünya Snooker Şampiyonu Mark Williams basın toplantısına çıplak çıktı

İlk olarak 1927 yılında düzenlenen Dünya Snooker Şampiyonası’nın bu yılki şampiyonu 43 yaşındaki Mark Williams oldu. Dünya Snooker Şampiyonası’nın finalinde iki kere şampiyon olan isim Mark Williams ile dört kez şampiyon olan isim John Higgins karşılaştı. Welsh Potting Machine lakaplı Williams, Higgins’i 18-16 mağlup ederek finalden galip ayrılan isim oldu. Altı yıldır bir unvan kazanamayan, 2017’de Crucible’a ulaşamayan ve geçtiğimiz yaz emekliliği konuşulan Williams, bu sezonunu çok formda geçirerek üçüncü kez Dünya Şampiyonu oldu.

foto1

Sözünü tuttu ve basın toplantısına çıplak çıktı

Şampiyonadan önce “Kupayı kazanırsam basın toplantısına çıplak çıkacağım” diyen Williams basın toplantısına havluyla çıktı. Masaya oturduğunda ise sözünü tam olarak tuttu ve havluyu da çıkararak tarihe geçti.  Williams önümüzdeki sezon için iddiasıyla yine şaşırttı. Üst üstte şampiyon olması durumunda basın toplantısında çıplak parende atacağını söyledi.

 

 

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.