Oscar ödüllü oyuncu Robert De Niro’dan Tony Ödülleri töreninde ABD Başkanı Trump’a küfür

New York’taki Radio City Music Hall’de bu yıl 74’üncü kez düzenlenen Tony Ödülleri töreninde sahneye çıkan Robert De Niro “Sadece bir tek şey söylemek istiyorum” diyerek sözlerine başladı ve hemen ardından ABD Başkanı Donald Trump’a küfür etti.

Robert De Niro’nun, gecede bir mini konser verecek olan Bruce Springsteen’i sahneye davet etmek için yaptığı konuşmayı salondaki konuklar uzun süre alkışladı.

 

Robert De Niro Donald Trump’ın başkanlık kampanyası boyunca da Trump’a karşı çıkmış ve Trump’ın adaylığına karşı açıklamalar yapmıştı:

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.