Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Amazon’un, şirketi Twitter üzerinden öven çalışanlarına 50 dolarlık hediye çeki verdiği ortaya çıktı

 qz.com isimli internet sitesinde çıkan habere göre; Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir şirket olan Amazon’un, şirketi Twitter üzerinden öven çalışanlarına 50 dolarlık hediye çeki verdiği ortaya çıktı.

Amazon çalışanları, eğer isterlerse, bir sisteme dahil oluyorlar ve bir Twitter hesabı açıyorlar. Şirkete ve çalışma şartlarına gelen eleştirilere ise, şirket çalışanı olduklarını belirtip çalışma şartlarının gayet makul olduğunu belirtip, eleştiri getiren kullanıcıya iletiyorlar. Böylelikle 50 dolarlık bir hediye çekine sahip oluyorlar.

Gönüllü Amazon çalışanları 4 saatlik bir eğitime tabi tutuluyor ve programa katılanlara ise ‘temsilciler’ deniyor. Çalışanlar ise kargolama bölümünde olmak yerine, temsilci olmayı tercih ediyor.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.