Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Meral Akşener’den Devlet Bahçeli’ye: “Yüreğin yetiyorsa kendin gel”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kendisine yönelik Tweet’lerinin ardından evinin önüne gelen MHP’lilerin videosunu Twitter’dan paylaşarak Bahçeli’ye: “Başka anaların çocukları üzerinden yiğitlik olmaz. Yüreğin yetiyorsa kendin gel, bekleriz” diye seslendi.

İYİ Parti ile MHP arasında gerek seçimler gerek de seçimler sonrasında başlayan karşılıklı söz düellosu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin perşembe akşamı attığı Tweet’lerle tehdit boyutuna ulaştı. MHP lideri Twitter hesabından Meral Akşener’e yönelik şu mesajı attı:

“Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP’ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme, büyük lafı dinle!”

Bu mesaja Meral Akşener’in yanıtı: “Demirden korksak trene binmezdik” oldu ve Akşener bu cümleyi yazdığı Twitter mesajının altında İYİ Parti’nin adresini paylaştı:

Bu mesajın ardından bir grup MHP’li, Meral Akşener’in İstanbul Beylerbeyi’ndeki evinin önüne geldi. Akşener Twitter’dan, gelenlerin videosunu patlaştı ve Bahçeli’ye: “Yüreğin yetiyorsa kendin gel, bekleriz”  dedi.

Akşener, salı günü TBMM’de İYİ Parti Meclis Grubu’ndaki konuşmasında isim vermeden MHP’yi “Saray’a paspas olmakla” itham etmişti. Akşener’in salı günkü sözleri şöyleydi:

“Milliyetçi geçinen parti Türklük’e hakareti de af kapsamına almış. Saray yancısından milliyetçi olmaz. Milliyetçiden Saray paspası olmaz, olamaz” 

 

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.