Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Pınar Bedirhanoğlu: “McKinsey aslında IMF’den çok farklı politikalar içermiyor”

Haber: Özgür Özdemir ve Batu Bozkürk

Mülkiye İktisadi Sosyal Araştırmalar Merkezi ve Türk Sosyal Bilimler Derneği “Türkiye’nin Krizini Anlamak” başlığıyla Ankara’da sempozyum düzenledi. Mülkiyeliler Birliği Genel Merkezi’nde yapılan sempozyuma Oktar Türel, Korkut Boratav, Erinç Yeldan, Murat Birdal, Galip Yalman, Nilgün Erdem, Ferda Dönmez, Özgür Orhangazi, Mustafa Kemal Coşkun, Arzu Çerkezoğlu, Özlem Albayrak ve Aziz Konukman katıldı. Sempozyumu izleyenler arasında ODTÜ öğretim üyesi Doç. Dr. Pınar Bedirhanoğlu da vardı. Bedirhanoğlu, Türkiye ekonomisinde yaşanan son gelişmeleri Medyascope’a değerlendirdi. Çıkan krizin faturasının alt sınıflara ve emekçilere çıkartılmak istendiğini ifade eden Bedirhanoğlu, McKinsey kararının IMF’den farklı politikalar içermediğini söyledi.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.