Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kavga çıkaran Rusya Millli Takımı futbolcuları Kokorin ve Mamaev tutuklandı

Rusya Milli Takımı futbolcuları Aleksandr Kokorin ve Pavel Mamaev, kamu görevlisine saldırdıkları gerekçesiyle tutuklandı.

Zenit Saint Petersburg’un yıldız ismi Kokorin ile Krasnodar forması giyen Mamaev, gece kulübünde sabahladıktan sonra gittikleri bir kafede, Rusya Ticaret Bakanlığı’nda görev yapan Denis Pak’a saldırarak sandalye ile vurdu. İkilinin daha sonra ziyaret ettikleri kulübün yakınında bir özel şoförü de darp ettikleri ortaya çıktı.

https://www.youtube.com/watch?v=l0iT5xKlgmg

İki futbolcu, geçen salı günü polis tarafından gözaltına alındı ve haklarında soruşturma başlatıldı. Sorgularından sonra tutuklanan futbolcular, 8 Aralık tarihine kadar hapishaneye gönderildi.

Futbol kariyerleri de tehlikede

Krasnodar ile Zenit tarafından yapılan açıklamalarda, söz konusu futbolcuların sözleşmelerinin feshedilmesinin söz konusu olduğu belirtildi.

Rus haber ajansı TASS’a röportaj veren Kokorin ve Mamaev ise yaptıklarından pişmanlık duyduklarını söylediler: “Talihsiz olay için karşı taraftan bir kez daha özür dilemek istiyoruz. Maddi ve manevi her türlü zararı karşılamaya hazırız.”

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.