Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Wayne Rooney, ABD’de gözaltına alındı

Eski Manchester United’lı futbolcu Wayne Rooney’nin, 16 Aralık 2018 günü Virginia Havaalanı’nda “halka açık yerlerde toplumun huzurunu bozacak şekilde sarhoş olma ve küfretmekten” gözaltına alındığı belirtildi.

Şu anda ABD’de Major League Soccer (MLS) takımı DC United’da oynayan eski Manchester United yıldızı, mahkeme kayıtlarına göre 16 Aralık’ta Virginia’da gözaltına alındı. Mahkemeye çıkma sözü vererek gözaltından çıkan Rooney, kefalet ödemedi. Cuma günü görülen mahkemede Rooney, 25 dolar para cezası ve 91 dolar da mahkeme masrafı ödedi.

Premier Lig’de uzun süre Manchester United forması giyen Rooney, İngiltere’den ayrılarak MLS takımlarından DC United ile 2018 yılında 3,5 yıllık kontrat yapmıştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.