Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

2 milyon euro değerindeki antika Ferrari deneme sürüşünde “kaçırıldı”

Almanya’nın Düsseldorf kentinde satışa çıkarılan 1985 üretimi Ferrari araç, kendisini alıcı olarak gösteren bir kişi tarafından deneme sürüşü sırasında kaçırıldı. Araç Almanya polisi tarafından aynı gün bulundu, ancak yetkililerin aktardığına göre şüpheli sırra kadem bastı.

2 milyon euro değerinde olan Ferrari 288 GTO’nun reklamını görerek ilan sahibiyle iletişime geçen şüpheli, Deutsche Welle’nin haberine göre satıcıyla buluştu ve deneme sürüşü esnasında koltukları değiştirme talebinde bulundu. Şüpheli, sürücü koltuğuna geçtiği sırada kaldırımda duran satıcıyı ardında bırakarak gaza bastı ve hızla uzaklaştı. Polis şüpheliyi aramaya devam ediyor. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.