Mekan ve İnsan‘ın 89. bölümünde WRI Türkiye Sürdürülebilir Şehirler, Kentsel Gelişim ve Erişilebilirlik yöneticisi Dr. Çiğdem Çörek Öztaş ile kentlerde bisiklet kullanımının önemi, bisikletli ulaşımın nasıl desteklenebileceği, iletişim kampanyalarının bisikletli ulaşımı desteklemedeki rolü ve “Haydi Türkiye Bisiklete” projesinin detayları üzerine sohbet ettik.
Bize destek olun
Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor.
Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.