Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Psikiyatriden Gündeme (15): Erken yaşta evlilik cinsel istismar mıdır? Çocukların cinsel istismarcılarıyla evlendirilmesi – Prof. Dr. Ayşen Coşkun ile söyleşi

Türkiye Psikiyatri Derneği ile yürüttüğümüz Psikiyatriden Gündeme programının bu haftaki bölümünde erken yaşta evlilikler ve çocukların cinsel istismarcılarıyla evlendirilmeleri, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşen Coşkun ile birlikte ele alındı. Çocuğun cinsel istismarı, aile ve toplumun genel yaklaşımı, erken yaşta evlilik, çocuk üzerindeki etkileri ve bu konuyla ilgili mevcut yasal düzenlemeler konuşuldu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.