Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Şehir Hepimizin (196): Prof. Dr. Nurhan Yentürk ile “Çevre Koruma ve İklim Değişikliği ile Mücadelede Kamu Harcamaları” kitabı üzerine söyleşi

Şehir Hepimizin’de bu hafta Prof. Dr. Nurhan Yentürk ile Bilgi Üniversitesi Yayınları’ndan açık kaynak olarak çıkan yeni kitabı “İklim Pahası” üzerine konuştuk. Yerel ve merkezi yönetimlerin bütçelerindeki çevre koruma ve iklim değişikliğiyle mücadele harcamalarını temel alan çalışmasının amacı ve kapsamını tartışıp, elde edilen bulgular ışığında uluslararası anlaşmalar ve yerel stratejik hedeflerin kamu harcamalarına yansımasını birlikte değerlendirdik. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.