Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (3 Ekim 2020) – Ergin Koçyıldırım ile koronavirüs salgınında şeffaf verilerin önemi, Fırat Fıstık ile Kars’taki vatandaşların kayyuma verdikleri tepkiler

Editör: Merve Özçelik

Haber Hafta Sonu‘nda bu akşam, Pittsburgh Üniversitesi McGowan Enstitüsü Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Ergin Koçyıldırım ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca‘nın 30 Eylül’de yaptığı “Her vaka hasta değildir” açıklamasından yola çıkarak salgında şeffaf verilerin önemini, Dünya Sağlık Örgütü’nün “Tüm koronavirüs vakalarının raporlanmasının, DSÖ’nün belirlediği standartlara göre yapılması gerekiyor” açıklamasını ve aşı çalışmalarını, Medyascope muhabiri Fırat Fıstık ile kayyum atanan Kars’ta vatandaşın ve partilerin tepkisini konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.