Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Grip mevsimi kapıda, aşı stoku yeterli mi? – Türkiye Eczacılar Birliği Başkanı Erdoğan Çolak ile söyleşi: “Koronavirüs ile birlikte grip aşısı olmak isteyenlerin sayısı artıyor”

Kış yaklaşırken grip aşısına talebin ne durumda olduğunu ve Türkiye’deki aşı stoklarının yeterli olup olmadığını, Türkiye Eczacılar Birliği (TEB) Başkanı Erdoğan Çolak ile konuştuk. Çolak, Türkiye’nin bu yıl kaç doz grip aşısı alabileceğini ve koronavirüsün grip aşısına talebi artırıp artırmadığını anlattı. “Koronavirüs ile birlikte grip aşısı olmak isteyen kişilerin sayısı artıyor” diyen Çolak, Sağlık Bakanlığı’nın stoklarının yetersiz olduğunu ve hastaların grip aşısı olmakta sıkıntı yaşayabileceğini söyledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.