Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Koronavirüs vakalarının yüzde 40’ı İstanbul’da – İTO Başkanı Pınar Saip ile söyleşi: “İstanbul’da eylülden beri çok ciddi artış var”

İstanbul’daki koronavirüs vakalarının sayısı Ankara’nın beş katına yükseldi. Türkiye’deki vakaların yüzde 40’ı İstanbul’da. Kentteki vaka artışıyla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Salgınla mücadelede, şu an sizlerin uyacağı tedbirlerden daha güçlü bir silahımız yok. Maskenin önemi arttı. Ve en çetin sınavı kalabalığa karşı vereceğiz” dedi.

Uzmanlara göre havaların soğuyacağı kasım ayında koronavirüs riski çok daha fazla olacak. Konuyla ilgili Medyascope’a konuşan İstanbul Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Pınar Saip, “Eylül ayından beri çok ciddi bir vaka artışı yaşanıyor” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.