Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Psikiyatriden Gündeme (20): 25. yılında Türkiye Psikiyatri Derneği ve toplumsal ilişkiler – Prof. Dr. Peykan Gökalp, Prof. Dr. Mustafa Sercan ve Uzm. Dr. Sezai Berber ile söyleşi

Psikiyatriden Gündeme’nin yeni yayın döneminin ilk programında, 25. yılında Türkiye Psikiyatri Derneği (TPD) ve toplumsal ilişkiler, Prof. Dr. Peykan Gökalp, Prof. Dr. Mustafa Sercan ve Uzm. Dr. M. Sezai Berber ile ele alındı. TPD’nin 25 yıl önce kuruluş süreci, hangi ortamda kurulduğu ve yapılan çalışmalar, bir sivil toplum kuruluşu olarak TPD’nin toplumsal hedefleri, toplumun hangi ihtiyaçlarına karşılık geldiği, toplumsal ilişkiler açısından önemi ve 25 yılda gelinen nokta hakkında konuşuldu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.