Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Afyon’da darp edilen çiğ köfteci Medyascope’a konuştu: “Defalarca dürümü yeniden yapabileceğimi söyledim ama kabul etmedi, ‘İlk kez böyle acısız çiğ köfte yiyorum’ diyerek saldırdı’’

Afyonkarahisar’ın İstiklal Mahallesi’nde bulunan bir çiğ köfte dükkanında çalışan Yılmaz Koç (20), 23 Şubat’ta çalıştığı dükkana gelen Gurur Şenel tarafından, hazırladığı dürümün acılı olması nedeniyle darp edildi. Sosyal medyada gündem olan görüntülerin ardından Gurur Şenel gözaltına alınırken, saldırıya maruz kalan çalışan Yılmaz Koç, yaşadıklarını Medyascope’a anlattı.

Çiğ köfte dükkanında çalışmaya 10 gün önce başladığını belirten Yılmaz Koç, 23 Şubat Salı akşam saatlerinde dükkana gelen Gurur Şenel’in, “acısız” bir dürüm istediğini belirterek, ‘‘İstediği dürümü yaptım ve kendisine verdim. Başka müşteriler gelmişti, onlara dürüm hazırlarken sürekli ‘İlk kez böyle acısız çiğ köfte yiyorum. Bu nasıl acısız dürüm?’ diye söyleniyordu” dedi. Koç, Şenel’in şikayetleri üzerine, “Dürümü yeniden yapabilirim, acısız dürüm böyle oluyor” dediğini fakat Şenel’in kendisine tepki göstermeye devam ettiğini belirtti.

Tepkilerin ardından saldırgan Şenel’in, hazırladığı dürümü kendisine uzattığını söyleyen Koç, “Dürümünden ısırmamı ve farkı görmemi söyledi, bu sırada hakaretler etti” dedi. Gurur Şenel’e bir kere daha yeni bir dürüm hazırlamayı teklif ettiğini belirten Koç, “Bu teklifim üzerine masadan kalktı, dürümü bana fırlattı ve tezgâhın arkasına gelerek beni darp etmeye başladı. Daha sonra dürümün parasını fırlatarak dükkandan çıktı. Aynı akşam (23 Şubat) karakola giderek şikayetçi oldum” diye konuştu.

Medyascope, çiğ köfte dükkanının sahibi Abdülkadir Demirel’e de olayın olduğu akşam yaşananları sordu. Demirel, kendisinin o akşam dükkanda olmadığını belirterek, “Olay yaşanırken bir arkadaşım dükkana gelmiş, saldırıyı görünce beni aradı. Arkadaşım olayı ilk başta şaka sanmış. Ben dükkana geldiğimde saldırgan çoktan gitmişti’’ dedi. 

Saldırgan Gurur Şenel: “Basurum var, çocuğu uyardım”  

Çiğ köfteci Yılmaz Koç’a saldıran Gurur Şenel için sosyal medyada açılan #GururŞenelTutuklansın etiketiyle 40 binden fazla paylaşım yapılırken Şenel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “İstediğimi döverim, istediğime söverim size ne. Sizin yüzünüzden işimden oldum” diye yazdı.

Saldırgan Gurur Şenel gözaltına alınırken sosyal medya hesabından yaptığı ikinci açıklamada, “Arkadaşlar basurum var benim. Ben çocuğu uyardım. Canımla oynadı. Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.