Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Düşük ve orta riskteki illerde yüz yüze eğitime başlandı – Eğitim-Sen Genel Başkanı Nejla Kurul: “Eğitimde normalleşmeye ani ve zamansız bir şekilde başlandı”

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında alınan kararlar doğrultusunda her alanda olduğu gibi eğitim ve öğretimde de il bazlı olarak “yerinde karar” uygulamasına başlandı. Bu kapsamda, 2 Mart Salı günü itibariyle tüm okul öncesi eğitim kurumlarında, ilkokullarda, 8 ve 12. sınıflarda ülke genelinde yüz yüze eğitime geçildi. Düşük ve orta riskli illerde ilaveten ortaokullar ve liseler dahil diğer kademelerde de eğitime başlanacak. Yüksek ve çok yüksek illerde ise genel uygulamanın dışında sadece liselerdeki yüz yüze sınavlar yapılacak.

Eğitim Sen Genel Başkanı Prof. Dr. Nejla Kurul ile eğitimde normalleşme sürecini konuştuk. Medyacope’a konuşan Kurul, “Ani ve zamansız bir şekilde eğitimde normalleşmeye başlandı” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.