Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü yetkilisi: “Makamın Kandilli’ye taşınması söz konusu değil”

Boğaziçi Üniversitesi’nde atanan rektör Prof. Dr. Melih Bulu’ya karşı öğrencilerin ve öğretim üyelerinin eylemleri sürüyor. Üniversitedeki gündeme ilişkin son durumu Medyascope’a aktaran bir öğretim üyesi, rektörlük binasının Güney Kampüs’ten Kandilli Kampüsü’ne taşınmak istediği yönünde duyumlar aldıklarını söylemişti. Medyascope’un ulaştığı başka öğretim üyeleri de, rektörlüğün taşınmasının konuşulduğunu doğrulamıştı.

Konuya ilişkin Medyascope’a konuşan bir rektörlük yetkilisi, rektörlüğün Kandilli Kampüsü’ne taşınmasının söz konusu olmadığını söyledi. Adının açıklanmasını istemeyen rektörlük yetkilisi, “Rektörün diğer kampüslere gitmesinin olağan bir durum olduğunun” ve makamın Güney Kampüs’te kalmaya devam edeceğinin altını çizdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.