Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Dördüncü Yol (50) – Gergerlioğlu’nun gözaltına alınması, HDP’ye kapatma davası, İstanbul Sözleşmesi’nden çıkılması ve Merkez Bankası Başkanı’nın azli: Türkiye nereye gidiyor?

Dördüncü Yol’un 50. bölümünde siyasetbilimciler Gülçin Karabağ, Edgar Şar, Alphan Telek ve Nezih Onur Kuru Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun milletvekilliğinin düşürülmesi, “Adalet Nöbeti” ve gözaltına alınması sürecinden HDP’nin kapatılma davasına, İstanbul Sözleşmesi’nden Cumhurbaşkanlığı kararıyla çıkılmasından, Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal’ın görevden alınmasına, Türkiye’nin siyaset gündemini değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.