Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Alper Kaliber ile Avrupa Günlüğü (31): “ABD Başkanı Biden, Avrupalı liderleri dünyanın iki kutuplu bir yapıda olduğuna ikna etmeye çalışıyor”

Uluslararası ilişkiler uzmanı Alper Kaliber, Avrupa Günlüğü’nde bu hafta Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden’ın 9 Haziran’da başlayan Avrupa turunu ve 14 Haziran’daki NATO Zirvesi’nde Çin’e ve Rusya’ya verilen mesajları değerlendirdi. Biden’ın Avrupalı liderleri dünyanın iki kutuplu bir yapıda olduğuna ikna etmeye çalıştığını söyleyen Kaliber, liderlerin çoğunun Biden’a katıldığını ancak Çin ile ticari ilişkilerini de kaybetmek istemediklerini belirtti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.