Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Destekleyecekleri rektör adaylarını belirleyen Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri anlattı: “Bir rektör adayının değil, üniversiteyle eşgüdüm içinde çalışacak bir ekibin desteklenmesinin çoğulculuğa daha çok yakıştığı kanaatindeyiz”

Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri, desteklemeyecekleri rektör adaylarını “güvensizlik oylamasıyla” belirledi. Rektör adaylığını açıklayan 19 profesörün değerlendirildiği oylamada, atanmış rektör vekili Naci İnci ve rektör yardımcısı Gürkan Kumbaroğlu güvensizlik oyu aldı. Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri Zeynep Gambetti, Bülent Küçük ve Osman Sabri Kıratlı, rektör adayı oylaması sürecini Şükran Şençekiçer’e anlattı.

Kapak fotoğrafı: Can Candan

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.