Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Vaka sayısı 30 bini geçti – TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı: “Havaların soğuması ile kapalı ortamlara geçildiği için ciddi bir artışla karşı karşıyayız”

Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı son verilere göre Türkiye’de son 24 saatte 362 bin 217 koronavirüs testi yapıldı, 30 bin 709 kişinin testi pozitif çıktı, 203 kişi ise hayatını kaybetti.

Türkiye’de, koronavirüs salgını nedeniyle neredeyse her gün 200’e yakın can kaybı yaşanıyor. Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı ile salgında son durumu değerlendirdik. Fincancı, “Havaların soğuması ile birlikte kapalı ortamlara geçildiği için çok ciddi bir artışla karşı karşıyayız” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler