Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medya ombudsmanı Faruk Bildirici yazdı – Televizyonda akla ziyan bir deney: Alçak frekansla zihin kontrolü!

Medya ombudsmanı Faruk Bildirici, kişisel blogunda yayımladığı yazısında, Beyaz TV’de 7 Ekim’de yayınlanan “Ne var ne yok” programında “alçak frekansla zihin kotrolü deneyi” yapılmasını değerlendirdi.

“Televizyon yayınları değerlendirilirken daha çok gündüz kuşağı programları, diziler, haber ve tartışma programları üzerinde duruluyor. Ama Beyaz TV’deki ‘Ne var ne yok’ gibi, bilimsel, entelektüel görünümlü programlar gözden ırak kalıyor. İktidar yanlısı kanallardaki bu tip programlarda olup bitenler, RTÜK’ün radarı dışında. Oysa Beyaz TV’nin ‘Ne var ne yok’ programındaki, ‘canlı yayında zihin kontrolü deneyi’ ile izleyenler yanlış yönlendiriliyor. Deney dedikleri ses yayını da iddialarını kanıtlamıyor. Zaten kanıtlamaları da mümkün değil. Çünkü insan beynini etkileyecek, beyin dalgalarına nüfuz edecek bir alet ya da yöntem yok. Günümüz teknolojisinde sadece elektroensefalografi (EEG) cihazları ile beyin dalgaları ölçülebiliyor ama düşünceler okunamıyor, etkilenemiyor. Ama Beyaz TV’de söylenenlere göre, şarkıların altına gizli telkin konularak insanların zihnine işleniyor! AVM’de fazla alışveriş yapılması sağlamakla kalmıyor, kimsenin fark etmediği bu frekanslarla insanların eşcinsel, katil, pedofil, kavgacı olmaları sağlanabiliyor! Gizli ses dalgalarıyla insanlar kontrol ediliyor, yönlendiriliyor” diyen Bildirici’nin yazısının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.