Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Yüz yüze eğitimin ilk sekiz haftasında en az 523 sınıf karantinaya alındı – Veli-Der Başkanı Ömer Yılmaz: “Alınması gereken önlemleri defalarca söyledik ama karşılığını alamadık”

Öğrenci Veli Derneği (Veli-Der) sekiz haftalık yüz yüze eğitim sürecine ilişkin bir rapor hazırladı. Okulların salgın döneminde gerekli önlemler alınmadan açıldığını belirten Veli-Der, yüz yüze eğitimin ilk sekiz haftasında en az 523 sınıfın karantinaya alındığını ve 675 bin öğrencinin eğitime devam edemediğini duyurdu. Veli-Der Başkanı Eğitimci Ömer Yılmaz, yüz yüze eğitim sürecini Medyascope’a değerlendirdi. Yılmaz, “Alınması gereken önlemleri defalarca söyledik ama hiçbir zaman karşılığını alamadık” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.