Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da konuştu: “Geçmişte bizim de hatalarımız oldu, bütün bu hataların ve eksikliklerin hepsini telafi ettim ve edeceğim”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Örgütü, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu‘nun katılımıyla “Pandemi Döneminde Başka Partilerden CHP’ye Geçmiş Üyeler ile Buluşma Programı” düzenledi. Buluşmaya CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da katıldı. Programda konuşan Kılıçdaroğlu, “Geçmişte bizim de hatalarımız oldu. Bizim de eksikliklerimiz oldu. Özellikle yeni gelen kardeşlerime söylüyorum: Bütün bu hataların ve eksikliklerin hepsini telafi ettim ve edeceğim” dedi. Kılıçdaroğlu, salgın döneminde İstanbul’da CHP’ye üye olan 39 bin 471 üyeyi temsilen bazı üyelere rozetini taktı.

İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise salgın döneminde CHP’ye katılanların sayısını açıkladı. Kaftancıoğlu, “Salgın döneminde CHP İstanbul Örgütü’ne 39 bin 471 yol arkadaşı katılmıştır. Daha mutluluk verici olan ise bu yeni yol arkadaşlarımızın 10 bin 434 tanesinin genç olmasıdır” diye konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.