Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Eski Dışişleri Bakanı ve emekli Büyükelçi Yaşar Yakış ile söyleşi: “Türkiye-BAE ilişkilerini gereksiz yere gergin tutmakta bir yarar görülmediği anlaşıldı”

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed el Nahyan’ın, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek üzere Ankara’ya gelmesi bekleniyor. Ankara ile Abu Dabi arasındaki ilişkiler, BAE’nin Katar ambargosu, 15 Temmuz darbe girişimi ve organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in Dubai’de bulunması gibi birçok sorun yüzünden gergin seyretmekteydi. El Nahyan’ın bu ziyareti, akıllara “Türkiye ve BAE arasında yeni bir sayfa mı açılıyor?” sorusunu gündeme getirdi. Ziyaretin olası ayrıntılarını eski Dışişleri Bakanı ve emekli Büyükelçi Yaşar Yakış ile konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.