Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Şehir Hepimizin (255): 2021 çevre koruma ve iklim değişikliğine ayrılan bütçenin yetersizliği

Kamu Harcamalarını İzleme Platformu (KAHİP) 2021 İzleme Raporu, 10 sivil kuruluş ve girişimden 16 uzman ve aktivistin ortak ürünü olarak kaleme alındı. Gürhan Ertür, raporu hazırlayan isimlerden Prof. Dr. Nurhan Yentürk ve iklim aktivistleri, Yeşil Düşünce Derneği üyesi Gökçen Bayram, Bodrum Kent Konseyi’nden grafik tasarımcı Yasemin Sayıbaş Akyüz ile 2021 İzleme Raporu’nun ayrıntılarını konuştu.

Raporda, sekiz merkezi yönetim kurumu ve 14 büyükşehir belediyesi ve bağlı kurumlarının çevre koruma ve iklim değişikliği ile ilgili 2021 bütçeleri izlendi ve 2018-2020 döneminin bütçeleri ile karşılaştırıldı. 

Rapora buradan ulaşabilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.