Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (8 Şubat 2022): Edgar Şar ile Erdoğan’ın üçüncü dönem adaylığı tartışması, Aytuğ Özçolak ile Isparta’da son durum, Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı ile sağlık çalışanlarının grevi

Editör: Egemen Gök

Güne Bakış’ta bu akşam, Medyascope muhabiri Ali Macit ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Süleymaniye Camii’nin siluetini bozan İlim Yayma Vakfı’na ait yurt binası inşaatını mühürlemesini, Medyascope İzmir muhabiri Aytuğ Özçolak ile Isparta’daki elektrik kesintisinde son durumu, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı ile sağlık çalışanlarının grevini, İstanbul Politik Araştırmalar Enstitüsü (IstanPol) Yönetim Kurulu Başkanı ve Medyascope yorumcusu Edgar Şar ile AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üçüncü dönem adaylığı tartışmalarını konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.