Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (31 Mart 2022): Türkiye Cemal Kaşıkçı dosyasını kapatıyor mu? | Erdoğan Putin ve Zelenskiy’i buluşturabilecek mi?

Editör: Egemen Gök

Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu’nda öldürülmesine ilişkin 26 sanığın yargılandığı davada yedinci duruşma yapıldı. Savcı, Suudi Arabistan’ın talebi üzerine yargılamanın durdurulup bu ülkeye devredilmesini talep etti. Mahkeme taleple ilgili Adalet Bakanlığı’nın görüşünü sorduktan sonra karar verecek.

Rusya’nın Ukaryna’ya saldırılarının 36. günü. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’nin Rusya ile Ukrayna arasındaki savaştaki rolüne, olası bir Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy görüşmesine ve Türkiye’nin birçok ülke ile ilişkilerinin geleceğine dair açıklamalarda bulundu.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, Abu Dabi’de yaşayan gazeteci Yusuf el Şerif ve Medyascope muhabiri Beyza Kural ile Kaşıkçı davasında yaşanan gelişmeleri, Gazete Duvar yazarı ve Medyascope yorumcusu Aydın Sezer ile Rusya-Ukrayna savaşında taraflardan gelen açıklamaları konuştuk.

Spotify’dan dinleyebilirsiniz:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.