Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mekan ve İnsan (205): Çocukların eğitiminde açık hava etkinliklerinin etkileri

Aktif Yaşam Derneği kimdir, neler yapar? Aktif yaşam ve oyun arasında nasıl bir ilişki vardır? Açık hava çocuk gelişimi için neden önemlidir? Çık Dışarıya Oynayalım Projesi nasıl ortaya çıktı? OMO Kirlen Öğren Hareketlen projesi kapsamında neler yapıldı? Sarı Bisiklet etkinliklerinde ilkokullarda verilen eğitimler nelerdir? Çocuk ve Oyun Dostu Karşıyaka Projesi kapsamında neler yapılıyor? Okul Dışarıda Günü ile ne gibi başarılara imza atıldı? 

Mekan ve İnsan’ın 205. bölümünde Aktif Yaşam Derneği Başkan Yardımcısı Şule Serter, çocukların gelişiminde açık havanın ve aktif yaşamın önemi üzerine Melis Oğuz’un sorularını yanıtladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.