Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sedat Bozkurt ve Hıdır Göktaş ile politikAnkara (17): Erdoğan-Kılıçdaroğlu: 10 soru-10 yanıt kavgası

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partisinin grup toplantısında Kılıçdaroğlu’na yönelttiği on soruya CHP liderinden cevap geldi. Erdoğan’ın sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu 10 karşı soru yöneltti. Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasındaki gerilimin artması cumhurbaşkanı adaylığı için adı geçen diğer siyasetçileri gölgeliyor mu? İki isim arasındaki atışma nereye kadar devam eder? Anketler neyi gösteriyor, altılı masada neler oluyor? Cumhurbaşkanı adayları ne zaman açıklanmaya başlayacak? Erdoğan’ın Gezi eylemlerine katılanlar için kullandığı ifadeler hâlâ gündemde. Siyasette üslup, seçim yaklaştıkça bozulacak mı? Erken seçim kapıda mı? Gazeteciler Sedat Bozkurt ve Hıdır Göktaş, politikAnkara’da bu sorulara yanıt arıyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.