Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (14 Temmuz 2022): Koronavirüs salgını geri döndü | Prof. Dr. Bülent Ertuğrul & Doç. Dr. Cavit Işık Yavuz değerlendirdi

Editör: Egemen Gök
Koronavirüs salgınında vaka sayıları yeniden tırmanışa geçti. Günlük vaka sayılarının binin, vefat sayılarının ise beşin altına inmesinin ardından bitme noktasına geldiği belirtilen koronavirüs salgını yaz mevsimiyle birlikte yeniden hızlandı. Son bir aydır ikiye katlanarak ilerleyen haftalık vaka sayısı en az 120 bine dayanırken günlük ortalama vaka sayısı 16 bini aştı. Günlük vaka sayısı en son mart ayında bu kadar yüksekti. Güne Bakış’ta bu akşam  Türk Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK) Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Bülent Ertuğrul ve Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cavit Işık Yavuz, salgında son durumu değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.