Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon’da öldürülen kuzeni için taziye ziyaretine gitti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fatih Ulusoy tarafından öldürülen kuzeni Sefa Dönmez için taziye ziyaretinde bulunmak üzere Trabzon’a gitti.

Sabah saatlerinde Trabzon’a giden Soylu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Trabzon Milletvekili Salih Cora, AKP Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ve ilçe başkanları tarafından karşılandı. Havalimanından olayın yaşandığı Of’a geçen Soylu, taziye ziyaretlerinin ardından Trabzon’dan ayrıldı.

Ne olmuştu?

Süleyman Soylu’nun kuzeni (halasının oğlu) Sefa Dönmez (60), balıkçı damı meselesi yüzünden mahkemelik olduğu Fatih Ulusoy (53) ile Trabzon Of Atatürk Bulvarı’nda yaşadığı tartışmanın ardından silahla vurularak öldürülmüştü.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.