Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Prof. Dr. Aytuğ Atıcı: “Son seçimlerde gördüklerimiz devleti yönetenlerin seçim güvenliğini sağlamadığını gösteriyor”

Medyascope özel yayınında Alphan Telek’in konuğu olan CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu ve 26. Dönem Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, CHP’nin 2023 Haziran seçimlerine nasıl hazırlandığını anlattı. Programda CHP’nin seçim güvenliği için parti örgütünü nasıl hazırladığı ve yine bu konuyla ilgili nasıl bir strateji izleyeceği üzerinde duruldu.

Atıcı “Son seçimlerde gördüklerimiz devleti yönetenlerin seçim güvenliğini sağlamadığını gösteriyor” dedi. Programın ikinci yarısında ise Telek ve Atıcı, 2023 Haziran seçimlerinde seçim ihlalleri açısından Türkiye toplumunu nelerin beklediğini ve neler yapılabileceğini tartıştı.  

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.