Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Arşivden: 2004’te düğün dernek, 2022’de savaş tamtamları

Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerilim günden güne tırmanırken arşivin tozlu sayfalarından çıkan bir görüntü yeniden gündem oldu. 2004 yılında Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Esra ile damadı Berat Albayrak’ın nikah şahitlerinden biri, dönemin Yunanistan Başbakanı Kostas Karamanlis’ti. Karamanlis’in sahneye Yunan müziği eşliğinde çıkması ve Erdoğan ile verdiği samimi görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

11 Temmuz 2004’te dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Esra ile damadı Berat Albayrak’ın İstanbul-Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki düğününe katılan isimler arasında tanıdık simalar da bulunuyordu. Hatta çiftin nikah şahitliğini dönemin Yunanistan Başbakanı Kostas Karamanlis yapmıştı.

https://twitter.com/medyascope/status/1569636209902723080?s=20&t=ngGue-vFav3WR-YvJY-n0Q

Albayrak çiftinin düğününde altı lider şahitlik yapmıştı: Pakistan Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref, Ürdün Kralı Abdullah, Yunanistan Başbakanı Kostas Karamanlis, Romanya Başbakanı Adrian Nastase, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arış ve Dışişleri Bakanı Abdullah Gül.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.