Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (3 Kasım 2022): AKP ve Erdoğan’ın iktidardaki 20. yılı | Kılıçdaroğlu Londra’da

AKP, bugün (3 Kasım) itibarıyla tam 20 yıldır iktidarda. Bu 20 yılda, Türkiye siyaseti, önemli dönüm noktalarından geçti. AKP, Türkiye’de kesintisiz ve tek başına en uzun süre iktidarda kalan parti oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İngiltere temasları ikinci gününde devam ediyor.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ekim ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. TÜİK’e göre, yıllık enflasyon yüzde 85,51’e ulaştı. Enflasyon Araştırma Grubu’na (ENAG) göre ise enflasyon yüzde 185,34 oldu.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, bugün İstanbul’a geliyor. Üç günlük ziyareti kapsamında Stolberg, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile görüşecek.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, tarihçi, yazar ve 23. dönem AKP İstanbul Milletvekili Reha Çamuroğlu ile AKP ve Erdoğan’ın iktidardaki 20. yılını, Medyascope Ankara Temsilcisi Hıdır Göktaş ile Kılıçdaroğlu’nun Londra’daki ikinci gün temaslarını konuştuk.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.