Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Psikiyatriden Gündeme (101): Türkiye, deprem ve afetlere hazır mı?

Türkiye Psikiyatri Derneği tarafından hazırlanan Psikiyatriden Gündeme programında bu hafta Uzm. Dr. Samet Kurnaz, konukları halk sağlığı uzmanı Prof. Dr. Ali Osman Karababa ve psikiyatri uzmanı Doç. Dr. Münevver Hacıoğlu Yıldırım ile “Deprem ve afetlere karşı neler yapılacağı üzerine konuşuyor.

Programda, Türkiye Psikiyatri Derneği Afetlere Hazırlık ve Müdehale Birimi’nin ve Türk Tabipleri Birliği Olağandışı Durumlarda Sağlık Hizmetleri Kolu’nun çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde yer veriliyor. Deprem anı, öncesi ve sonrası psikiyatri uzmanı ve halk sağlığı uzmanı bakış açıları ile ayrı ayrı ele alınıyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.