Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Netflix üyelik ücretlerine zam: İşte son fiyatlar

Dijital yayın platformu Netflix, Türkiye’deki fiyatlarında bir zam daha yaptı. 2023’ün ikinci zammıyla platformdaki en düşük plan artık 99,99 TL. Bu plan zamdan önce 63,99 TL’ydi. İşte detaylar.

Küresel internet televizyon ağı Netflix, Türkiye’deki fiyatlarına zam yaptı. Yeni zammın ardından Temel Plan fiyatı 63.99 TL’den 99,99 TL’ye, Standart Plan fiyatı 97.99 TL’den 149.99 TL’ye ve Özel Plan fiyatı ise 130.99 TL’den 199.99 TL’ye yükseldi.

Netflix’teki paketler; video kalitesi, çözünürlük ve aynı anda kaç farklı birkaç farklı ekranda izleme ve indirme gibi özelliklere göre değişmekte. Örneğin Temel Paket’te tek cihaz, 720P çözünürlük, reklamsız ve 1 cihaz; Standart Paket’te iki cihaz, 1080P çözünürlük, reklamsız ve 2 cihaz; Özel Paket’te ise dört cihaz, 4K+HDR çözünürlük, 6 cihaz ve konumsal ses özellikleri yer alıyor.

Mevcut aboneler ne zaman etkilenecek?

Platforma yeni abone olacak kullanıcılar, hemen zamlı ücrete tâbi tutuluyor. Mevcut üyelere ise fiyat değişikliği hemen yansıtılmıyor, 30 gün öncesinde e-mail ile bilgilendiriliyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.