Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Özgür Özel’den Kılıçdaroğlu’na “Yerel seçim için sahaya birlikte inelim” daveti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, önceki genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na “yerel seçim için sahaya birlikte inmeyi” teklif ettiği öğrenildi. Teklife sıcak bakmayan Kılıçdaroğlu’nun Eskişehir’de yapılacak aday tanıtım toplantısına katılacağı ancak seçim kampanyasının merkezinde olmayı kabul etmediği belirtiliyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu 22 Ocak Pazartesi Günü akşam yemeğinde buluştu. Edinilen bilgiye göre yemekte 31 Mart Yerel Seçimleri konuşuldu. Özgür Özel, kamuoyuna birliktelik mesajı vermek için Kılıçdaroğlu’nun da seçim çalışmalarına destek olmasını ve sahaya inmesini talep etti.

Özgür Özel’in Kemal Kılıçdaroğlu’na Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce’nin önümüzdeki günlerde yapılacak aday tanıtım toplantısına da birlikte katılmayı önerdiği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu Eskişehir’deki tanıtım toplantısına katılacak

Kılıçdaroğlu’nun Özel’in önerisini kabul ettiği, Eskişehir’de Ayşe Ünlüce’nin tanıtım toplantısına katılacağını söylediği ancak seçim sürecinde sahaya inmesine yönelik öneriye olumlu yaklaşmadığı kaydedildi.

Gelişmeyi değerlendiren Kılıçdaroğlu’na yakın isimler, CHP eski genel başkanının partiye katkı için seçim sürecinde yürütülecek kampanyanın merkezinde olmasına gerek olmadığını da dile getirdiler.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.