Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul-Sarıyer’de yeniden aday göstermediği mevcut belediye başkanı Şükrü Genç, seçimlere bağımsız girecek.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile konuştuklarını söyleyen Şükrü Genç, “Sayın Genel Başkanım, ‘Başkanım, biz sizi çok seviyoruz, sizinle hep varız. Partide size görev verelim. Ancak biz bu işi tartıştık. Ekrem Başkan da sizi çok seviyor bizler de sizi çok seviyoruz ama bunu aşamadık’ dedi” diyerek görüşmeyi aktardı.
Aşılamayan durumun ne olduğunu anlamadığını aktaran Genç, “Aşılamayan nedir? Eğer bu partiye bu kadar hizmetim olmuşsa ve bu kadar insan, olmadık yerlerde eğer sizleri iktidar yapmışsa ve böyle bir sorumluluktan uzaklaşmanın bir anlamı var mı?” diye sordu.
Şükrü Genç’in açıklaması şöyle:
“Geldiğimiz noktada biraz önce bir görüşme tekrar yaptık. Arkadaşlar! Şu noktaya dikkat edin ve bunu bütün seçim boyunca ısrarla soracağım, her mahallede soracağım. Ufak, kreşe giden yavrularıma soracağım.
Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.
Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.
Sayın Genel Başkanım dedi ki, “Başkanım biz sizi çok seviyoruz, sizinle hep varız. Partide size görev verelim. Ancak biz bu işi tartıştık. Ekrem Başkan da sizi çok seviyor bizler de sizi çok seviyoruz ama bunu aşamadık” dedi.
Yahu bir partinin genel başkanı ve büyükşehir belediye başkanı… Aşılamayanın ne olduğunu çok merak ediyorum? Aşılamayan nedir? Eğer bu partiye bu kadar hizmetim olmuşsa ve bu kadar insan, olmadık yerlerde eğer sizleri iktidar yapmışsa ve böyle bir sorumluluktan uzaklaşmanın bir anlamı var mı?”