Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Quebec’te satın alınabilecek en kötü logo: Taciz ettiği ortaya çıkınca hisselerini satışa çıkardı

Cinsel taciz iddialarıyla ismi anılan, Juste Pour Rire isimli şov programının ve yayın grubunun kurucu sahibi Gilbert Rozon, kendi hisselerini satışa çıkardı.

gilbert-rozon-623x350

Harvey Weinstein üzerinden yayılan, insanların uğradıkları tacizleri itiraf etme dalgası Kanadalı yapımcı Gilbert Rozon’u da vurdu. 1983’de kurulduktan sonra Kanada’nın Quebec bölgesinde mizah endüstrisinin dayanağı haline gelen Juste Pour Rire (Kahkaha olsun diye), 9 kadının Rozon tarafından tacize uğradığını açıklamasının ardından zor günler yaşıyor. Komedyenler ve mizah oyuncuları, Rozon ismini tamamen çekene kadar yayın grubunu boykot edeceklerini açıklamışlardı..

Juste Pour Rire, Montreal’de ingilizce ve fransızca dillerinde düzenlenen dünyanın dört bir yanından komedyenlerin katıldığı bir mizah festivali ayrıca ABD ve Avrupa’da da yayınlanıyor. Grubun rakiplerinden de oluşan potansiyel alıcılar protesto ediliyor.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.