Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hüseyin Çelik: “Adalet sisteminde sıkıntı varsa bunun sorgulanması gerekiyor”

Medyascope.tv’de Ruşen Çakır’ın özel yayınına konuk olan Eski Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Hüseyin Çelik önemli açıklamalarda bulundu.

‘Adalet sisteminde sıkıntı varsa bunun sorgulanması gerekiyor’

Hüseyin Çelik: Birileri benle aynı şeyi söylüyorsa buna memnun olurum. Ancak ben bu grubun lideri veya sözcüsü değilim. Neticede aklın yolu birdir. İnsanların bazı doğrularda veya yanlışlarda birleşmesinde yanlış bir şey yok.

Ruşen Çakır: Eleştirileriniz öze dönüş arayışı mıdır?

Çelik: AKP 3 şey için kuruldu: yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele için. Hepsinde önemli yol katettik. Özellikle kalkınma alanında çok önemli mesafe kaydettik. Adalet sistemimizde sıkıntı varsa, gücün adaleti kavramı ortaya çıktıysa bunun sorgulanması gerekiyor. bunu sadece ben söylemiyorum. Bizim kendimizi gözden geçirmemiz gerekiyor. 

(…) Toplum ortadan bölünmüşse, bize oy vermeyen insanlardan bize antipati oluşmuşsa bunun üzerinde durmamız gerekiyor. bir sistem aksayan yanlarını tazelerse yoluna devam eder, daha uzun ömürlü olur. 

(…) Şu anda ben MHP’li CHP’li HDP’li olamam, ben Ak Partiliyim. Ak Partinin daha iyi yapması memleketin selameti açısından da son derece önemlidir.Benim kenara çekilmemi kimse benden beklememelidir. “

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.