Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hüseyin Çelik yeni parti iddialarını cevapladı

Medyascope.tv’de Ruşen Çakır’ın özel yayınına konuk olan Eski AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Hüseyin Çelik önemli açıklamalarda bulundu.

Çelik, kendisine yöneltilen ‘paralelci’ iddialarına sert çıkarken, “Bir kimse, devletin kendisine verdiği ünvanı, -bu herkes olabilir- bunu bir manivela haline getirdiyse, siyaseti dizayn etmeye çalışıyorsa biz o eli kırarız. Son zamanlarda önümüze gelene ‘paralelci’ yaftası yapıştırıyoruz. 28 Şubat’ta hakim olan yafta gerici, mülteci yaftasıydı. O gün bu ne kadar yanlışsa, bugün yapılan da o kadar yanlıştır.Benim ne söylediğimi tartışmaktan ziyade direk paralelci diye yaftalamaya çalışmak sözün mahiyetini çarptırmaya çalışmaktır.” dedi.

Yeni Parti Kurulacak mı?

Arınç ve Gül ile birlikte yeni parti kurma iddialarıyla ilgili olarak ise “Ben AK Parti’nin kuruluşunda programını yazan 11 kişiden biriyim, AK Parti’de bakandım, genel başkan yardımcısıydım. Bugün de gönül bağım var. Bizim partimizin selametinden öteye bir arzumuz yoktur. Yarınlarla ilgili olarak mümkünat meselesine girersek bu söz sizi başka yerlere götürür. Bugünü konuşuyorsak sözünü ettiğiniz grup Türkiye’nin daha iyi bir durumda olmasını, demokrasiden yana, hukukun üstünlüğünden yana bir ülke olmasını istiyor.” diye konuştu. 

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.